3.4.08

Kevään merkkejä

Tänään näin olkkarin ikkunasta ihme keltaisia täpliä ojan pientareella. Kauppamatkalla tarttuikin sitten oikein kaikenlaisia ihastuttavia väriläiskiä kameraan. Ja yksi piilotteleva varpunen. Eilisen suurpyykin jälkeen oli tänään vuorossa suurtiski. Tänä keväänä laitan kämpän putsiin kuntoon, ei enää tekosyitä. Pesen ja puhdistan kunnes nahka lähtee käsistä. Seikka on saletti. Mutta ei kaikkea yhdellä kertaa. Kaupassa oli kirjolohta 5,80 kilo, sitä piti ostaa pari filettä, eli nyt tulossa kalapäiviä. Ostin myös ruisleipää, lohi maistuu niin hyvältä sen kanssa.

Huomasin telkkariohjelmaa selatessani että tänään alkaa Yle Teemalla vanha sarja Kupla. Voi pyhät hyssykät, siinä kaikki meni niin solmuun ja taisi olla niin, että ainoa täysjärkinen oli hovimestari. Kuuluisia näyttelijöitä siinä ainakin esiintyi, luulisin. Areenassa on myöskin kuuntelumahdollisuus Knalli ja sateenvarjo kuunnelmalle, ainakin neljä jaksoa juuri nyt.






Tänään näin olkkarin ikkunasta ihme keltaisia täpliä ojan pientareella. Kauppamatkalla tarttuikin sitten oikein kaikenlaisia ihastuttavia väriläiskiä kameraan. Ja yksi piilotteleva varpunen.

8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Siis ihan pakahduttavia kuvia. :) KEVÄT t. marski

Katili kirjoitti...

Kevättä uhkuu kuvissa, minäkin ihan unohduin tuonne kykkimään kuvatessa Marski.

Juliet Parrish Radha kirjoitti...

IHANIA KUVIA! Kevät hyppää niissä oikein sieluun!

Katili kirjoitti...

Anuradha :-)

Anonyymi kirjoitti...

Heips, Anuradha kaipaa blogissaan apua, mitä ihmettä hänen blogilleen on tapahtunut, jaksatko vilasta. :) t. marski ja Anuradha, laita sitten vaikka sp:tä jommalle kummalle, kiitos rakas sisko.

Anonyymi kirjoitti...

Ihania kuvia indeed :) Meillä ei vielä kukkia näy, niin paljon on lunta jäljellä :/ Mutta tulppaanien varret kyllä jo talonvierustalla tunkee itseään tykö :)

Ja tuosta Kuplasta; ihan justihinsa tänään miehelle puhuin että koskahan se oikein alkaa se Kupla kun jostain muistan lukeneeni että uusintoina tulisi... Meillä kotona joskus katsottiin koko perhe, vaikka itse en juurikaan tainnut ihan kaikkea hauskuutta silloin tajuta.. Mutta muistan kyllä kun se tässä lähimenneisyydessä (ihan kai ainakin n. kymmenen vuoden sisään) uusittiin ja katsoin aina kun mahdollista - ja hauskaa oli :D

Pitääpä yrittää nyt muistaa katsoa, kiitos vinkistä! :)

Katili kirjoitti...

Bambi: Kuplaa katsottiin silloin ja naurettiin aikoinaan ja kyllä se aika kikatuttava on vieläkin. Retrot alkaa olla hauskoja, johtunee kaikenlaisista huuhaasarjoista, joita nykyään suolletaan. Mutta itse asiassa Kupla on sen aikuisten huuhaasarjojen piikittelysarja. Kaikkea ne amerikkalaiset....

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos Katili avusta. t. marski :)