23.4.08

Laiskat purupolulle ja sen jälkeen pätkätöihin

Esko Aho se muiden viisaiden kärjessä puuhaa turhia eläköitymisiä Suomesta purupolulle ja pätkätöihin viipottamaan. Herra itsekin kertoo melkein koko elämänsä tehneen pätkätöitä ja korostaa, että kyse pätkätöiden hylkimisessä on korvien välissä (vai mitä se oli). Eli pitää muuttaa ajattelua. Vuonna 2006 Mr Ahon pätkätyöverotettava tulo oli 232 577 €. Kyllä taisi Eskolta jäädä lenkkipolulla juoksu väliin ja vinhasti viuhui kassahihna, kolmessakin eri marketissa päivisin, ja iltaisin kaatui kaljaa tuoppeihin, milloin missäkin kapakissa. Yöt hän valvoi kuolevien osastolla erinäisissä sairaaloissa. Yövuorosta kipitellessään hän näppärästi vielä jakoi pari aluetta sanomalehtiä, sen ehti hyvin ennen kuudelta alkavaa kassavuoroa.

No voi sun perkele, etten paremmin sano.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Sanoppas muuta! Joskus olen oikeastikin miettinyt politiikkaan mukaan menoa, mutta sitten alkaa pelottamaan jos minustakin sitten tulee sellainen samanlainen omaan napaansa tuijottava p***a ajan kuluessa.. Kuitenkin jossain matkan varrella pitäisi alkaa tinkiä periaatteistaan "muka paremman yhteiskunnan puolesta" ja sitten sitä tulisi tapa ja siihen tottuisi.
-Rn

Katili kirjoitti...

Rn, ei olisi minustakaan politiikkaan menijäksi, ihan samaa pelkäisin. Parempi meidän on olla vapaita ja pitää periaatteistamme kiinni!