14.4.08

Evakkotiedote

Hei täältä Maunulan Mediapajalta, olen täällä tietokone-evakossa. Aah miten ihanaa näpytellä jälleen, koko viikonloppu on ollut yhtä tuskaa ja vieroitusoiretta. Arvatkaa onko mennyt kahvii ja tupakkaa. Eilen pahaa mieltä pehmitti ihana vieras, lapsoseni tuli pikkukoiransa kanssa vierailulle ja teimme kunnon sikapitsat ja juttelimme. Tietokoneeseeni on todennäköisesti tullut oikosulku ja näyttää siltä, että myös monitori on pimahtanut. Monitori minulla olikin kellarissa, olinhan raahannut sellaisen 50 kiloa painavan, siistin näköisen monitorin, jossa oli lappu "toimii" roskiksesta tuossa vähän aikaa sitten. Katsotaan, katsotaan. Sosiaalitoimi ei kuulemma auta vanhaa rouvaa tällaisissa hankinnoissa. Onneksi on tämä paja, että pääsen edes kommunikoimaan.

Kalsea ilma on ulkona, vedet vain valuivat silmistä, kun kävelin tänne. Yritän tässä lähitulevaisuudessa tulla kylään kaikkiin vakiblogeihini. Nyt on hieman huolta tuosta tietsikasta, joten lähdenkin surfaamaan varaosia tästä. Palaillaan!

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihanaa, että saat hiukan vieroitushoitoa siellä, olen niin myötäelänyt sitä sun tuskaasi, että ihan on kyyneleet silmissä täällä. Tänään käytiin äitimme kanssa muuten hakemassa hänelle Kelasta asumistukea, peukut pystyyn. Ja se yx haukkuasia siirty, se on jo tänään. Ihanaa kun sai kuulla sinusta ja voimahalaus. t. marski :)

Katili kirjoitti...

Marski, kyllä tämä tästä, minulla on ihana avustaja, joka tuo printtejä tänään illalla HP:n vian korjauksesta, ja kun olen testaillut, tiedän enemmän. Monitori ei ehkä olekaan rikki, sen kuuluukin välkkyä, jos kone ei saa virtaa. Jos kyse on vain virtalähteen vaihtamisesta, selviä kolmella kympillä. Peukut pystyyn.

Ja hau-hau sinne, hui teitä......

Ja peukut pystyyn äidille!!!

SusuPetal kirjoitti...

Onneksi on Saunabaari! Sinnikkyyttä, ehkä vika on pienempi kuin oletit!

Juliet Parrish Radha kirjoitti...

Ihanaa, että pääsit kirjoittamaan! :oD

Katili kirjoitti...

Kiitos!