11.4.08

Hakemus lähti ku Annikki Tähti

Aamulla käytiin sitten velkajärjestelyhakemus läpi velkaneuvojan kanssa. Uusi ilmennyt asia oli, että koska niitä velkojia oli niin usea eriniminen, ei mitään sovintokierrosta käynnistetty lainkaan. Korjattiin muutamia kohtia, sitten allekirjoitin hakemuksen ja lähdin viemään sitä Ruoholahteen Käräjäoikeuteen ihan henk.koht. Sinne jäi ja sain vielä leiman omaan kopiooni saapumisajasta. Syksyllä näkyy......

Ankea paikka on tuo Oikeustalon ympäristö, ajattelin että siinähän se on talolla ja sen virastoilla yhteinen ongelmajätteen poistolaitos. Muutama kymmenen metriä Lauttasaareen päin siltaa pitkin, köysi kaulaan, solmu kaiteeseen, hyppy kaiteen yli ja selvän teki. Seuraava.




Tänään otin kokovartalokuvia itsestäni, olen kyllästynyt pelkkiin lärvifotoihin. Koska tunsin oloni tänään nuorekkaaksi ja iloisen pirteäksi, julkaisen pari kuvaa tässä. Muutaman laitan naamakirjaankin, saa nähdä tuleeko enää flirttiä ;-) Käsittelin kuvien valoa, että sain taustalla näkyvät häkkyrät pois.

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tosi hyviä kuvia sinusta nuo kokovartalokuvatkin ja ihanat paljaat varpaat. Nyt pistän kaikki kädet ja jalat ja kaikki mahdolliset asiat ristiin (silmätkin) ja toivon hyvää päätöstä veloillesi. Hyvä kun oot jaksanut sen rumban. t. marski :)

Katili kirjoitti...

Kiitos Marski *punastuu* juu jarpaat on paljaat kun en viitsinyt lenkkareilla sisällä kävellä. Kyllä mä uskon sen onnistuvan.

Anonyymi kirjoitti...

KIITOS RAKAS SISKO sinulle on postia. t. marski :)

Juliet Parrish Radha kirjoitti...

Tosi positiivisia on noi sun KOKOkuvat! Milloinkohan mää uskaltaisin? En ainakaan paljoa!

Katili kirjoitti...

Anuradha, mullakin kesti kauan.....

Marski, postia, okrait , mutta toistaiseksi en vielä saa nettipostia auki, kestää hivenen.