15.4.08

Ja taas on kaikki hyvin



Huh huh, alkoi jo hirvittää. Sitä kun tuota tuohta on taskut niin pullollaan (=ei), alkoi pelottaa että mistä minä tähän tietokoneen pieraisen, pardon my French. Sitten sain ystävältä printattuina tietokoneen virtaongelmien tarkistusohjeet. Ne olivatkin oikein ammattilaisen näköiset ja kieli keskellä suuta eilen suoritin tarkistuksia. Johto irti, johti kiinni, varo sitä, varo tätä. Lopputulokseksi jäi, että voimalähde oli todennäköisesti rikki. Aamulla kipitin reippaasti voimalähde kauppaan, mutta en, ennen kuin olin irrottanut vanhan ja merkinnyt joka nippelin siinä tussilla ja tarvittaessa teippiin kirjoitetulla ohjeella. Tämä siksi, että tietäisin miten se uusi sitten kytketään, mihin mikäkin johto menee. Tässä kuva vanhasta virtalähteestä tänä aamuna. Katsokaa noita johtoja, niitä on hiukan muutama. Virtalähde maksoi vähän päälle kolmekymppiä, joten se ei kovin kallis ollut. Sitten vain nipsuttelemaan johdot paikoilleen. Itse asiassa niiden johtojen pois ottaminen oli tosi paljon voimaa vaativampaa, kuin paikalle nipsautus. Täytyi ottaa hohtimet avuksi ja taiteilla tietokoneen sisusten kanssa, ettei vahingossa kolauttanut mitään siinä touhussa rikki.

Arvatkaa olenko onneni kukkuloilla, kun kone käynnistyi nätisti kuin mikä....... Siitä asti olen suunnitellut uutta blogiasua ja onnen kunniaksi laitoin sen heti tähän omaan blogiini. Löysin ihanan uuden kuvasivun, josta saa ilmaiseksi omaan käyttöön todella upeita kuvia. Seuraava blogitemplaatti on jo siis suunnitteilla ;-)

Ei vaan nyt täytyy antaa Jamille muonaa ja hieman rauhoittua.

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

IHANAA EI VOI OLLA TOTTA, mähän oon sanonut että sä oot hyvä näissä asioissa. :) t. marski

Katili kirjoitti...

Kiiti Marski,, *niiaa niksauttaa*, aah et arvaakaan miten täällä näppis näpisee....... ;-)

Juliet Parrish Radha kirjoitti...

Hyvä Katili! Sä oot paras!

Aivan ihana taustakuva tuolla ylhäällä muuten! :o)

Katili kirjoitti...

Jee, kiitti Anuradha, musta taitaa pikkuhiljaa kehittyä oikein atk-insinööri, pakon edessä oppii näköjään mitä vaan. Joo toi kuva on ihana, mutta ootas kun näet lisää.......

Anonyymi kirjoitti...

Näin järjestäytynyt sivuilme???
Muistini on ny se mitä on mutta jotenkin olis sellainen tunne että aikasmoinen muutos...oikea yllätys:)

Katili kirjoitti...

JohnLee, joo, muistisi palvelee sinua erinomaisesti ja kohta raikaa taas täällä, tosin hieman eri näköisenä kuitenkin. Tämä oli nyt sellainen pohjan virityskoe oikeastaan, harjoittelin pitkästä aikaa ;-)