24.4.08

Väsyttää

Eilen oli raskas päivä syistä, joita en nyt tähän blogiin revittele. Kyse ei kuitenkaan suoranaisesti ollut omista asioistani, sen verran voin kertoa. Uni tuli ajoissa, mutta oli kevyttä ja heräsin aikaisin. Sitten yritin pari kertaa nukkua lisää ja tässä olen nyt hieman pirteämpänä. Äsken kuitenkin taas tuli paha mieli, kun yritin kysellä eilisestä eräältä siihen osallistuneelta. Pam, tuli kovat korvaani. **edit** homma selvitetty, siellä oltiin vain tosi nuutuneita ja väsyneitä***Nyt yritän rauhoittua ja myöhemmin paistan euron korvapuustit. Syömällä voi näppärästi tasoitella pahaa mieltä paremmaksi.

Uutisista pongasin tämän pankkiryöstöuutisen, onneksi apu tuli nopeasti paikalle ja syyllinen saatiin kiinni verekseltään ;-)

Ja tässä oikein kunnon hampurilainen, isoonkin nälkään.
Funny Pictures
Funny Videos

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Voi hitsi, ei sitä sulle olis tarttenut paiskoo luurii korvaan. Älytöntä, mutta ehkä siellä toisessakin päässä oli tosi paha päivä jollain. Voimahalaus. t. marski ps. tuo hampurilainen oli upee : )

Katili kirjoitti...

No ei se nyt paiskonuyt luuria ja sain juuri viestin, huono päivä tosiaan ja kun kaikki vielä kyselee, että mikä on, mikä on. Mä haluaisin tilata, jos olisi nyt rahaa, tollasen hampparin kaikilla mausteilla ja pari litraa kokista, menis keveesti ;-)

Juliet Parrish Radha kirjoitti...

Joskus (ja joskus on tosi usein) vaan on tosi paha päivä! :o/

Mutta tuo HAMPURILAINEN kieltämättä piristää! :o)

Katili kirjoitti...

Anuradha, onhan niitä, onneksi on parempiakin joukossa :) Juu hamppari näyttää ihanalta, namskis.

Stipi kirjoitti...

Täällä sitä ollaan kuntoutumassa.
Kauniit on maisemat ja ilmakin on suosinut.
Viime yö meni hyvinkin häneksi, kun oli kernityyny (huomasin sen vasta aamulla), hippasen hikoilutti. Koko päivä mennyt unettomuudesta/painajaisista toipuessa. Ryhmä on mukavan rentoa, että sillä saralla ei tule ongelmia.

Ota iisisti ja leppäile ja naatiskele korvapuusteista minunkin puolesta ;-)

Katili kirjoitti...

Kiva kuulla susta Stipi. Siellä on sitten näköjään jo sähkötkin ;-)
Kernityyny, y-äkk, nukkujan vihollinen selvästi, narizeekin varmaan. Nautihan olostasi. PS. korvapuustit meni jo tuulensuojaan.