21.12.07

Kaupassa oli kivaa

Varsinkin kun siellä oli tosi tuttu kassa. Sain halatakin. Kyllä hän on reipas ja ahkera, lukee tärkeään ammattiin ja rahoittaa opinnot istumalla kauppojen kassoilla. Mun pieni ja sisukas. Ja kyllä nyt jo uskallan kertoakin, että olen saamassa tämän elämäni valon kylään jouluaattona. Saamme kahden syödä itse tekemääni lasagnea ja olla kahdestaan, äiti ja tytär. Illaksi hän sitten jo rientääkin muualle.

Tänään olen metsästellyt videoleffan teko-ohjelmia ja taisin yhden Open Source- jutun löytääkin, en vaan enää jaksa kokeilla sitä. Sen on tämä Microsoft sellainen, että kun kerran (tyhmä) ostin tämän koneen ohjelmineen, ei minulla ole mitään tsäänssiä saada Movie Makeria ladattua ja toimimaan, sen jälkeen kun siihen tuli jokin mitätön virhe. Pitää ostaa Vista Home. Heheheh. No saanhan minä sen Movie Makerin jos uudelleen asennan koko järjestelmän, arvatkaako kiinnostaako? No niin, ihan oikein siellä, ei todellakaan. Kyllä se tästä selviää. Ainakin sain sen kaatuvan eli crashaavan Movie Makerin poistettua, sekin kun on tiedettä, on niin salaista puuhaa. Olivat niin vaikeita ohjeita, etten niitä tähän nyt laita, itseäkin hirvitti. Edit, ainakin lukittuihin tiedostoihin auttoi tämä Unlocker.

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

No just niin, sitä se on kun onnellisena saa "kaupan päälle" ihquja ohjelmia, niin sitten niistä on melkein pääsemättömissä, kiitos kun löysit keinot päästä irti niistä. Ihanaa kuulla tuosta kauppareissusta ja upeaa kun saat tyttäresi luoksesi aatoksi, se on niin herkkää....snif...tiedän sen. t. marski : )

Katili kirjoitti...

Marski: totta turiset, ovatpa hankalia. Nyt löysin aivan ihanan ohjelman, josta olisin valmis maksamaan, mutta en pysty maksamaan, Visa Electronilla....bööö. No olkoot sitten.

Kiva oli reissu juu ja täällähän sitä taas suunnitellaan....muttei paljoa, lasagne ja suklaaherkkuja sekä kivettömiä taateleita jouluksi. Pakkasessa saksanhirvikäristystä ynnä puolukoita sipulihakkeen kera ja kaapissa perunamuusia.

Mä en uskalla vielä tunteilla....sitten kun...sitten kun.

Anonyymi kirjoitti...

Oikein sydänlämpöiset hyvän Joulun toivotukset Sinulle Kati!

(mää en jaksa tota bloggerin sisäänkirjautumista, plääh 1)

Anonyymi kirjoitti...

Tässä ohi mennen toivottelen Katille rauhaisaa ja auvoisaa joulua!
Halauksia!
Lasse

Katili kirjoitti...

Anne: samoin sinulle, joulun rauhaa ennen kaikkea!

Lasse: hali sullekin ja ihanaa joulua!