13.12.07


Älkää kysykö, mutta siinä on kamerarungon lisäksi kaksi objektiivia, laukku, hihna, laturi,akku, 2 gigan muistikortti sekä mahdollisuus osallistua Nikonin päiväkursille oppimaan sen käyttöä. Tämä on sellainen aloittelijan järjestelmäkamera, kyllä kokeilen sitä vielä jahka saan tuon akun eka ladattua. En meinaa uskaltaa kantaa sitä täällä sisällä, jos vaikka tiputan. Kannatti pihistellä vuoden verran minimitoimeentulolla. Tämähän nyt on siis minulle ei-tavara. Ilman valokuvaamista olisin kuin tuuliajolla. Pelottaa ihan Jamin puolesta, kun tuo akku tuosta näyttää vihreää, kissa parka. Räps-räps-räps-räps.......... Ymmärtänette, ettei oikein muuta ole päivääni mahtunut. Tai mahtui kyllä, viisauksia, kerron myöhemmin, otan vaikka kuvan.

15 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Aivan upee vehje. t. marski

Katili kirjoitti...

On se, olen sanaton....vieläkin.

Anonyymi kirjoitti...

Onnea kameran johdosta, hieno on! Meillä on jo suhteellisen hyvin käytetty Canon EOS 10-D, mutta kyllähän sillä yhä kuvia räpsii. On vain niin iso kamera että melkein kaipaisi jotain digipokkaria rinnalle.

Anonyymi kirjoitti...

Unohtuipa sanoa, että nytkun on kamera-asiat kunnossa niin seuraavaksi vain ottamaan se hämähäkki-tatuointi :-D Itselläni on kymmenkunta tatskaa, jotka kaikki saa kyllä tarvittaessa peittoon, mutta ei niitä ainakaan yliopistolla yleensäkään ihmetellä. Varoituksen sanana sellaista että tatskoihin jää kyllä sitten koukkuun...puhun kokemuksen suurella rintaäänellä...

Katili kirjoitti...

Sakura_ miten sä luit mun ajatuksia, just ajattelin sitä/niitä tatskoja. Kamerasa olen ihan imelän hulluna, nytkään en vielä ole nukkumassa.

Anonyymi kirjoitti...

Hiano kamera ! On !
Mikääs se on ihan tarkasti ottaen merkiltään ? Entäs hinta ?
Mulla oli joskus nuorena likkana tavallinen järkkäri, mutta nyt tekis mieli digijärkkäriä.

Mää kun oon kuunnellut nuorempana Eaglesia niin se niitten Desperado kolahtaa tietysti minuun enemmän. Ja tykkään vähän karheemmasta äänestä.

Katili kirjoitti...

Anne: On se hieno. Se on Nikon D40X Kit Rajalalta, siihen kuuluu 2 objektiivia ja (tarjous?)hinta siinä 900. Mä kanssa on ihan Desperado-hullu heti kun ekaa kertaa kuulin ja Lindan ääni on ihana.

Anonyymi kirjoitti...

Mää muutuin jo ihan vihreeks =). Eikä mulla mitään mahatautia oo.
Onks se tää ?
http://www.pixmania.com/fi/fi/569166/art/nikon/d40x-objektiivi-af-s-dx-1.html

Anonyymi kirjoitti...

Häh ?
Tosta linkistä jäi osa pois =O.
Onnistukoos nyt
http://www.pixmania.com/fi/fi/569166/art/nikon/d40

Anonyymi kirjoitti...

Ei se onnistu.....=P.

Katili kirjoitti...

Anne, juu nuo pitkät linkit ei tässä bloggerissa onnistu, täytyy pätkästä. Mutta katselin tuolta Pixmania (hinta ei ollut noin paljon, koska tuohon mikä tuossa näkyy pitäisi lisätä vielä toimitusmaksu. Tässä alla linkki kolmessa (3) osassa, liitä osat yhteen niin siinä näkyy kaikki. Laukku tosin oli eri merkkiä.

http://www.pixmania.com/fi/fi/
571081/art/nikon/d40x-objektiivi
-af-s-dx-1.html#fichetechnique

Anne kirjoitti...

Mää tuun koko ajan vihreemmäks
=P.

Katili kirjoitti...

Anne ;-) Älä nyt oikeesti...

Anonyymi kirjoitti...

Hieno kamera.

Katili kirjoitti...

Kiitos Neulekirppu, on se, olen todella onnellinen siitä.