12.12.07

Suunnittelua

Päivän ilouutisen ansiosta olen leijaillut puoli metriä lattiasta ja ravannut edestakaisin, ehkä hiukan levottomana, mutta tyystin onnellisena. Huomenna on sopivan aikainen herätys, sitten suihkuun ja asioille. Ihanaa, kun saa taas kuukausilipun ja pääsee matkustamaan ilman sekuntikelloa. Olen tässä suunnitellut kaikenlaista ja hylännyt suunnitelmia, ideoitahan kyllä riittää. Viimeksi tutkin jenkkisänkytarjousta, jospa lopun elämänsä nukkuisi rennommin. No ei ollut mitään oikein hyviä tarjouksia, kerran, muistaakseni viime vuonna, oli sellainen ihme tarjous 88 egee ja tosi levee vielä. Mietin myös uuden vaahtomuovipatjan hankkimista, tuo, joka on nyt natisevassa sängyssäni, on kahdesta patjasta leikelty viritys, jonka antama tuki on mitätön. Olen huomannut aamuisin niska- ja lonkkavaivoja. Täytyypäs vielä mietiskellä ja katsella asiaa. Onhan tätäkin mietitty tosin jo viime vuodesta, katso tuo remppajuttu täällä vanhassa blogissa. Tuon jutun jälkeen sain kuitenkin ostettua Kierrätyskeskuksesta sohvan, mutta sänkyhankinta on vain siirtynyt. Siitä käy myös ilmi, että olen aina niin kiintynyt vanhoihin, kierrätettyihin tavaroihini, että se saattaa olla syy, miksi on niskat kipeenä. Ja patjan ostossa tuohon vanhaan sänkyyn on pikku haittana tuon sängyn mitat. Pitäisi ostaa isompi ja leikata pois, että saisi yhtenäisen patjan.

Huomisen päivän pääasia on niin vinha, että kerron siitä vasta, kun ja jos se toteutuu. *jännittynyttä hihitystä* sori olen aivan kakaramaisella tuulella. Nyt menen nukkumaan natisevaan sänkyyni tallovan ja surisevan kissani kanssa. Hyvää yötä. Huomisiin!

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihanaa kun oot noin "kakara", itsekin oon aina silloin tällöin, aika useestikin välillä. Hyviä tallomisunia sinulle ja Jamille, oot ihqu ja huomenna varmaan..... aavistan mihin meet tai tiedänkin kun juteltiin puhelimessa, hih. Sinä OOT ansainnut tämän onnen. t. marski

Anne kirjoitti...

HÄH !
Siis ei voi olla totta !
Löysin NYT VASTA tänne ? ? ?
Oon käynyt iät ja ajat Vuoristoradalla. Miksen oo tätä älynnyt ?

Kerään siihen uuteen bipoblogiini linkkilistaa näistä lokistanian bipoblokeista. Saanko laittaa siihen linkin tänne sinun blogiisi ?

Vuoristoradalla tulee toiseenkin yhteyteen.

Katili kirjoitti...

Marski: Kiitos, ihanasti sanottu. Unet oli makoisat ja nyt olen jo maksanut laskut pois. Ihan vatsasta nipistää nyt tämä asioille meno ;-) kivaa!

Katili kirjoitti...

Anne, Täytynee varmaan sinne Vuoristoradalle laittaa joku linkki paremmin esiin. Kivaa kuitenkin kun löysit. Saat laittaa linkin, ilman muuta. Kiva kun puuhaat blogiasi, meitä on täällä ihan kohtuullinen yhteisö kohta.

Anonyymi kirjoitti...

Hei Katili!

Ajattelin vihdoin ja viimein jättää puumerkkini sivuillesi. Olen lukenut juttujasi jo todella pitkän aikaa, mutta en ole saanut kommentoitua.

Itselläni ei ole (ainakaan vielä) blogia, mutta ehkä asia jossain vaiheessa muuttuu...

Olen väitöskirjaa tekevä 28-vuotias nainen, joka sairastaa kaksisuuntaista mielialahäiriötä ja omaa kasan muita fyysisiä ja psyykkisiä sairauksia. Tasan ei mene onnen lahjat. Naimisissa ollaan onnellisesti, ei lapsia. Kissoja rakastan yli kaiken ja sinun kissasi on yksi ihanimmista! Tällä hetkellä olen kuntoutustuella eli määräaikaisella työkyvyttömyyseläkkeellä yliopistolta. Sain kuntoutustuen onneksi heti ensihakemalta vuodeksi ja muutamaksi kuukaudeksi. Eläke loppuu ensi vuoden heinäkuun viimeinen päivä, olettaen että olen silloin kunnossa...Jatka hyvää työtäsi blogisi kanssa!

Katili kirjoitti...

Sakura, todella iso kiitos kauniista sanoistasi. Hii, kerron Jamillekin terveisiä, jostain syystä se on munkin mielestä ihana ;-) Hieno juttu, että sait tuon kuntoutustuen heti, odottaminen tekee ihan vihreeksi tällaisella päällä. Vaan hyvin on minunkin asiat nyt. Kiva kun luet blogiani. Näkyillään!