28.12.07

Woman Blues

Tässä sitä on tullut harjoiteltua uuden leffaohjelman kanssa. Ei oikein vielä ole ihan hanskassa, en ole ehtinyt perehtyä sopivaan kokoon pakkaamista. Tässä nyt kuitenkin taiteilija itse esittää oma tekemänsä bluesin Woman Blues. Nyt on niin uuvahtanut olo, kun koko päivän aamusta asti on värkkäillyt tuon ohjelman kanssa. Täytynee relata ja syödä välillä jotain sekä tietysti katsoa telkkaria. Vaan tässäpä sitä taidetta nyt kaikilla mausteilla, olihan hauskaa, taisi tulla ihan liikaakin laitettua efektejä. Innostuin niin ;-) Ai niin, saattaa siis tosiaan kestää lataus, be patient. edit. 29.12. vaihdoin YouTubeen

8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

No wouwou, kyllä sun kannattikin hankkia tuollainen ohjelma ja miten mahtava ääni sulla on edelleen, eikä kaivannut musiikkia ympärilleen, sinun äänesi on musiikkia. BluesWoman go on t. marski

Katili kirjoitti...

Marski: Kiitti, onhan tuossa opiskelemista, mutta se pitää mielen virkeänä. On jotain puuhaa nyt, kun ei oikein ole valokuvaamiselle sopivia säitäkään.

SusuPetal kirjoitti...

Vau, upeeta! Sekä ääni että jälki.

Itse olen kamalan laiska opettelemaan uusia ohjelmia, saatikka, että ostaisin jotain ohjelmia. Koetan pärjätä noilla ilmaisilla eli se on windows movie makeria sitten vaan.

Oletko laittanut juutuubiin näitä videoita? Jos, niin kerrotko käyttäjänimesi, niin voin tilata teoksesi ja katsoa niitä rauhassa. Omani löytyvät sieltä -yllätys, yllätys, susupetalin nimellä:))

Olet Taiteilija isolla Teellä!

Katili kirjoitti...

Susupetal: Kiitti, joo, mäkin olisin jatkanut kyllä sillä Movie Makerilla,mutta kun se pahus tilttas eikä sitä saa kuin järjestelmän uudelleen asennuksen kautta takaisin, en jaksanut alkaa.

Minä se olen ainahullu2 juutuubissa ja kissavideot on ainallu-nimimerkillä. Täytyykin käydä katsomassa sun juutuubia.

Taiteilija, noh...krrrhnm, niin kai sitten, kun ei muutakaan ammattia ole ;-)

Anonyymi kirjoitti...

Yksinkertaisesti sanottuna:
Hienoa.
Kyllä kuulee ja aistii, että olet laulanut paljon ja saanut äänelles harjoitusta. Laitan sulle postia tässä jonain päivänä. Tarvitsisin apua ja tukea.

Katili kirjoitti...

Kiitos Anne. Laulussani on tuota bluesia tosin, tuli vaan mieleen, elämää, elämää. Ja postia vaan tulemaan. Yritän auttaa, jos pystyn.

Anonyymi kirjoitti...

Moro !
Kuis hurisee ?
Menee hermot tän halvatun kurkkutaudin kanssa. Ei tuu mistään mitään. Laitan kyllä sitä postia heti kun jaksan keskittyä.

Katili kirjoitti...

Anne: Hyvin hurisee, olen keskittäytynyt musiikin tekoon tänään. Kurja että kurkkusi on kipeenä, se on inhottava vaiva. Pikaista paranemista!