4.5.08

Kesä tuli

No ohhoh, päättelin sisälämmöstä, että ulkonakin olisi lämmintä, mutta siellähän oli kesä!!! Onneksi pistin shortsit ja t-paidan, olisin muuten paistunut siellä. Hauskaa oli katsella almanakkapukeutujien synkkää vaellusta takit tiukasti kiedottuina vartaloiden suojaksi. Eräs kommentti kuului korviini kaupasta poistuessani "Kato nyt, tollakin on kesähepeneet." Hihi.

11 kommenttia:

Stipi kirjoitti...

Määkin tänään jätin talviturkin Saimaaseen, olihan se kylmää, muttei niin kylmää kuin etukäteen kuvittelin. Iiihana olo pulahduksien jälkeen.

Katili kirjoitti...

Wau Stipi, olen ihan kade. Tekee mieli.....

Anonyymi kirjoitti...

Kuvittele, viime sunnuntaina lähti jäät ja nyt jo uskalsin mennä veteen. Osa ryhmän naisista kävi jo siellä tikkujen seassa.
- Stipi-

Katili kirjoitti...

No just, ootsä rohkee!!!!

Juliet Parrish Radha kirjoitti...

Kesäasuinen Katili! Tottakai pukeudutaan sen mukaan, mitä mittari näyttää. Kesäkuussakin voi olla niin kylmä, että on pakko pukeutua takkiin, ei siinä almanakat auta! :o)

Katili kirjoitti...

Anuradha, juuri niin tehdään, vaan jotkut eivät tee ja se on hupaisaa katseltavaa. Välillä.

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä on kesä täällä, pari päivää poissa, ja lehdet ovat lehahtaneet vihreyttä täyteen. Retkelläkin oli "pikkasen" kuuma, varsinkin lauantaina, ilmatieteenlaitoksen mukaan oltiin lähes helteisimmällä paikkakunnalla täällä Suomessa. Upee retki olikin. :) t. marski

Anonyymi kirjoitti...

täällä yksi almanakkapukeutuja ilmoittautuu. Kun on koko lapsuuden käyttänyt kumppareita ja lapasia niin kauan kuin järvissä on jäät ja pientareilla lunta, niin on kauhean vaikeaa olla kesävaatteissa ennen kuin puissa on lehdet. Vähän sama kuin ruoan lautaselle jättäminen... äidin ääni kaikuu takaraivossa kummassakin tapauksessa :/
T:Rn

Katili kirjoitti...

Terve Marski ja tervetuloa etelään. Täällä kuulosti vähän aikaa eilen illalla ukkoselta, sääkartalta katselin, että tuolla itänaapurissa oliskin ollut kolinaa.

Rautaneito, äitisi on opetanut sinut hyvin, vieläkin opit kaikuvat päässä. Eihän siinä mitään muuta ole, mutta kun ne, joita tarkoita siis, hikuavat sen vallan pirskahtavasti ja olonsa näyttää tukalalta. Vaatteet vaan pois ja poluille tallaamaan ;-) Onneksi olemme erilaisia, muuten maailma olisi tylsä paikka.

SusuPetal kirjoitti...

Höh, tänään palelivat varpaat sandaaleissa!

Katili kirjoitti...

Susupetal, niin mullakin, ja tukka meni sekaisin tuulessa :(