17.5.08

Kävelyä

Tämän päivän suunnitelmiin kuului valokuvausta ja kävelyä. Valokuvia ei niin monta tullut otettua, mutta pyllylleni olin lentää, kun tulin kotiin ja huomasin, että olin kävellyt tunti kymmenen minuuttia.Hellou!!! Siis minä!!! Sitä se teettää, kun aloitin 2000calin eilen. Liikuntaa on heti lisättävä. Mukavahan se tuolla metsäpoluilla oli tepastella ja katsella samalla luonnon kauneutta. Harakoilla oli riita räkättien kanssa ja kuuntelin niiden ihanaa pärpätystä. Silmät osuivat ihaniin koivun runkoihin ja niitä kuvatessani kääntyi monen ohikulkijan pää. Mitähän se täti tuossa tähtäilee?

Klikkailpaaka kuvia vähän isommiksi:


Tässä koivussa oli hieno dinosauruksen tai jonkun silmä

Saniaiset kiertyvät kerältä lehdiksi.

Tässä on oikeastaan tuoksuterveiset, nuuhkaiskaa ihanaa nokkosten tuoksua.

Harakka lennähti välillä pellolle tepastelemaan räksiä karkuun.

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

voi nokkosia! Pitää odotella hieman, että täälläkin alkavat kasvaa, sitten täytyy käydä keräilemässä vitamiinipommit ja tehdä nokkoskeittoa :D Hienoja kuvia, varsinkin tuo "koivun silmä"
-Rn

Katili kirjoitti...

Rautaneito, munkin teki mieli lähteä tuosta tien varresta sisemmälle metsään hakemaan saasteettomia nokkosia, olen joskus aikoinaan tehnyt ihanaa nokkoskastiketta niistä ja niitähän voi pakastaakin.

SusuPetal kirjoitti...

Aah, nokkosletut ovat hyvä ja nokkoskeitto! Mutta pitää olla todellakin ihan vauvanokkosia, koska äkkiä kasvavat puisiksi ja puiseviksi, hrrr.

Minä kiertelin tänään kirppareita, hyötyliikuntaa sekin:)) Laitoin juttua Lumppuihin löydöistäni.

Katili kirjoitti...

Susupetal, juu, hyvä kun sanoit, tosiaankin nokkosletut ovat tosi ihania. Täytyypä käydä katsomassa muotilöytöjä :)

Anonyymi kirjoitti...

Voi elämän kevät, äidin nokkosmuhennos tuntuu ihan suussa, siitä on muutama vuosi aikaa tai nokkosletut, mmmmmmm. Upeita kuvia. t. marski :)

Juliet Parrish Radha kirjoitti...

Toi "dinosauruksen silmä" on tosi hieno!!!

P.S. Nokkosista meinasin minäkin ottaa kuvan, (kuten muistakin tuhansista kohteista), mutta jostain syystä en ottanut. Polttavia, mutta niin terveellisiä!

P.P.S. Jännä tuo sinun profiilikuvasi! Katili ulkoavaruudesta?

Katili kirjoitti...

Anuradha: Jännä se olikin ja ajattele olin kävellyt monta kertaa sen ohi enkä huomannut tuota silmää. Avaruuskatili ;-) joo se mä olenkin!