27.5.08

Kirjoituksiakin

On tullut vähän kirjoiteltuakin. Tarinablogissa on yksi uusi kauhutarina ja uuden runonkin tein runoblogiin. Niin ja ruokablogissa on uusi resepti. Vuoristoradalla on vinkki labrakokeiden viitearvoista. Täytyy vähän tasapainotella kuvallisen ilmaisun kanssa, ettei mene yksipuoliseksi. Kun tuossa taannoin laitoin kaikki blogiaiheeni tänne yhden katon alle, ajattelin että olisi kodikkaampaa. Mutta todellisuus oli aika karmaiseva sekasotku. Posteja oli sikin sokin, kuvia, runoja,tarinoita, reseptejä yms. Sen vuoksi palasin vanhaan aihekohtaiseen blogijärjestelmään. Sellainen latvalaho ja tuuliviiri minä olen aina ollut. Ensin tehdään ja sitten ajatellaan.

Eilen tuli hoideltua virallisia asioita aamusta asti. Ihan vaan täältä kotoa käsin. Taitavat olla nyt aika valmiita ne velkajärjestelyn jutut. Käräjäoikeuden määräämän velkaselvittäjän kanssa on viimeinenkin pilkku viilattu ja nyt odotellaan sitten täällä miten homma etenee. Mahtaakohan tässä vielä käydä niin, että jonain päivänä olen velaton ja vapaa? Tulevaisuus näyttää, toivomusten kaivo on aika täynnä, mutta eiköhän sinne tämä vielä mukaan mahdu, kun änkeää.

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Melkeinpä pelottava elikkäs ufomainen tuo sinun kuvasi, ihan niinkuin varmaan halusitkin. Hyviä uutisia kuulit varmaan jo äidistämme elikkäs kaikki hyvin vaikka patti poistetaankin, lupasin sinne mennä mukaan. Kolesteroliarvot koholla eli labraan menee hän ensiviikolla, sinne en mene vaikka ehtisinkin sillä aika on klo 07.05, huh. Joten huokaistaan helpotuksesta. :) t. marski

Katili kirjoitti...

Marski:BÖÖÖ! joo se oli tarkoitus, aika hyvä idea, peloitella ihmisiä blogissaan....hmmh.

Kuulin iloiset uutiset äidiltä, ihanaaaaaaaaa. Ja tosi hyvä, että nuo perusarvot otetaan myös, saa sellaisen kokokuvan kunnosta kerralla.

Anonyymi kirjoitti...

Kammotus, mikä kuva !

Ne sun maksa-arvot on ihan kadehdittavan hyvät !

Mulla oli viimeksi tällaisia lukuja:
P-ALAT
125

P-ASAT
78

P-GT
230

Ens viikolla meen taas verikokeeseen ja nyt jo hirvittää. JÄK !

Katili kirjoitti...

Anne : Bööööö! Juu mulla on kummituskausi kuvapuolella, ihan niin aina :))

Aika korkeat arvot on kyllä sulla, itse ihmettelen vieläkin, miten mulla voi OLLA noin hyvät. Sen verran tullut koeteltua tuota elintä elämän aikana kaikenlaisella myrkyllä. Vaan iloinen tietysti olen, tottakai.

Juliet Parrish Radha kirjoitti...

Toivottavasti pääset veloista eroon!

Katili kirjoitti...

Anuradha, enköhän, hyvältä näyttä mahdollisuudet. Vihdoin. Huh!!