31.5.08

Nukkumamaratoonin jälkeen

Olo on mukava ja hyvä. Menin nukkumaan eilen siinä 23:00 ja heräsin tänään kello 14:00. Eräs karvapukuinen herra oli ehkä hieman nälkäinen... sori Jami. Ei ole enää nälkäinen ja kaikki tiputetut tavarat ovat jo takaisin paikoillaan. Oli pakko saada nukkua. Tietokonekin jälleen maistuu ihan entisenlaiseltaan. Nälkä murisee vatsassa. Kaikki on siis niinkuin pitääkin. Innoistuin jopa Sqirlzilla tekemään morphin. Tuossa vieressä tulos. Tulipa siihen paljon hampaita.

Untakin tuli pitkästä aikaa nähtyä. Heeboilin siinä oikein mukavan tuntuisen häiskän kanssa. Toiset ihmiset siinä kovasti pakkasivat jotain leiriä kasaan. Me vaan käppäiltiin ympäriinsä ja juteltiin kaikkea. Unesta tuli mukava mieli. Ei siinä mitään kiellettyä tapahtunut, jos sitä epäilette.

Näyttäisi olevan melko shortsinen keli ulkona, järkyttävät koipeni voivat aiheuttaa liikennemerkkeihin törmäilyä, joten varoituksen sana siitä. Varokaa! Siinä se sana.

Mielenkiinnolla olen seurannut vaalirahoitussotkuista kertovia uutisia. Tässä saattaisi käydä niinkin, että roskat lakaistaan isolla kädellä maton alle. Mitä sitä nyt kansalle paljastamaan rötöksiään. Oppositiopuolueiden kyselyitä on helppo kutsua rakin räksytykseksi, niinkuin aina. Ja kun kansan päänainenkin ilmaisee mielipiteensä asiasta siihen malliin, ettei uusiin vaaleihin olisi tarvetta. Ja valtakunnan toinen mies ei tunnu tietävän lainkaan, mistä vaalirahoitusvarat ovat tulleet.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

No niin, hyvä kun sait nukuttua, laulukin kertoo sen olevan parhaan lääkkeen. Mä lässytän tänään, lässynlässyn. Ihquu kun oot pystyssä. Kesä on täällä. :) t. marski

Juliet Parrish Radha kirjoitti...

Multakin kävis helposti tuo nukkumismäärä, jos vain saisin.

Ihana keli ulkona tosiaan! Shortsit vaan jalkaan!

Katili kirjoitti...

Lässytä pois Marski, se on sallittua kaikin mokomin...ja kivaa :))))

Anuradha, univelka on huono jutska, joskus sitä on nukuttava. Ei aina jaksa muuten.