12.5.08

Taidemuseon avajaiset



Saanko kutsua teidät tutustumaan taidemuseooni. Tervetuloa katsomaan kuvia. Kuva-albumini on viimein valmis ja julkaistu. Tein kansioihin oikein vielä pikasävellysmusiikitkin tänään. Albumisivulle pääset klikkaamalla tätä linkkiä tai tuolla ylhäälläkin se löytyy. Palailen astialle, jahka tässä hengittelen ensin.

8 kommenttia:

Juliet Parrish Radha kirjoitti...

Tässä ilmoittautuu fanisi numero UNO. Olet mahtava kuvaaja! Saisit tehdä noista kuvistasi taidenäyttelyn! Saamme nauttia mielettömistä kuvistasi onneksi näin netin välityksellä. Katsoin kaikki My Helsinki -kuvat ja täytyy sanoa, että... sä oot upee!

Toivoo: Jalanjälkiäsi seuraten; Anuradha.

Katili kirjoitti...

Oi, voi hyvä tavaton sentään, kiitos ihana!!!! Ihan menee väreet, kun sanot että jalanjälkiä, tässä tuntee itsensä joksikuksi hienoksi taiteilijkasi oikein. Kyllä mulla on nyt hyvä mieli. Ja kyllä sinä aika hyvin jalanjäljissä jo tuletkin. Olen sanonut jo, että sinulla on sellainen kuvasilmä. Ilman sitä ei hienollakaan kameralla saa aikaan elämyksiä.

Juliet Parrish Radha kirjoitti...

:oD Kivaa!

P.S. Onko susi syönyt ne lampaat tänään? [blogisi yläreunassa]

Katili kirjoitti...

Anuradha, ei se niitä syönyt, tuossahan se ulvoo niiden perään ;-)

Anonyymi kirjoitti...

Voih susia, iiiiiikkkk, nostaa hän kädet pystyyn ja juoksee kotiin. No ei kai. Nuorimmainen rakastui niihin lampaisiin, hänestä ne olivat tosi hauskoja. Kiitos kutsusta, en olekaan ennen ollut kutsuvieraana taidemuseossa. Upeita kuvia sulla on, sulle jos jollekin järjestelmäkamera on must. Toinen jolle ehkä antaisin sellaisen olisi Anuradhalle ja nuorimmaiselleni sitten joskus isompana. Sä oot mun rakas. :) t. marski

Katili kirjoitti...

Kiitti Marski, kehuista ihan punastuu hän. Ai tykkäsi lampaista, voi ja minä pistin suden tuohon. Mutta kyllä se aika vilkkaasti vaihtuu. Mä kehittelin nääs tällasen tyylin vaihtaa blogiasua, muuten on niinkuin aina, mutta tuo kuvake vaan vaihtuu. On lukijaystävällisempää kun koko blogi ei koko ajan vaihda asuaan.

Anonyymi kirjoitti...

Siis joo! Kuvat oli ihan mahtavia!!! Kerrassaan upeita! Ja tuo sivusto jolla kuvat on, on myöskin hieno, tarkoitukseen sopiva.

Taidenäyttely ehdottomasti, samaa mieltä Anuradhan kanssa :)

Katili kirjoitti...

Bambi kiitos, hainkin tuota oikeaa sivustoa jonkin verran. Ajatus oli heti päässä, mutta sen toteuttaminen oli työn takana. Taidenäyttely? Hmmh, ei kai sentään...*punehtuu*