13.5.08

Peruukki ei pue minua


Kävinpä sitten oikein peruukkisovittamossa ja hehe sekä myös hööö. Tuolla on sellainen virtuaaliosasto, jossa voi sovitella peruukkeja, hattuja ja laseja (?) sekä tehdä joitain makeovereita. Omalla kuvalla ainakin tuo peruukkihomma toimi ja kokeilin hiukan omalla naamalla varustettua mallinukkeakin, jolle puin erilaisia vaatteita. Homma muuten ei toimi kunnolla Firefoxissa, joten kandee mennä Internet Explorerin kanssa sinne. Jos nyt ylipäätä kiinnostaa. Sen verran naista mussa ainakin on, että ilmainen vaateostoskierros kiinnostaa aina ;-)

Eilen tuli sitten potkittua itseään peräyksille ja mentyä pesutupaan. Kyllä sitten kehuinkin itseäni, kun sain homman hoidettua. Ei niin, että olisi enää paljon ollut vaihtoehtoja, mutta...

Savukeautomaatti laskee piakkoin ostajan rypyt Japanissa, ettei alle 20-vuotias pääse ostelemaan tupakkeja. Tästä olisi oivia sovelluksia varmaan kehiteltävissä tänne Suomeenkin.

Tässä ensimmäinen mieleen tullut

tai esimerkiksi tällainen:

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hihihiiiihiihiiihiii, hauskan näköinen oot. Nuorimmaiselle sopisi hyvin otsis, kun koeteltiin. Omaa kuvaani en jostain syystä saanut toimimaan, tai ei se mikään ihme oo.... Meidän työkkärissä toi tunnistin toimii jossain piilossa ainakin. :) t. marski PS. Sainpas Adoben pois kummittelemasta, jihuu!!!

Katili kirjoitti...

Kokeilee uudestaan, se on hauskaa!! Ei se ainakaan kuvattavasta johdu, se on saletti. Niin. musta tuntuu, että taitaa toimia vähän joka puolella Suomea, piilossa.... Hei kiva, jo oli aikakin, ei tykkää kummituksista tietsikassa. Mullekin tuli päivityksiä ja ihmettelin että miten paljon niitä oikein pitää ladata. Sitten menin katsomaan ja yksi päivitys oli jäänyt jonojumiin ja tuli aina uudestaan ja uudestaan ja uudestaan. Katkaisin homman ja nyt taas surffauskin sujuu, kun ei jumita.

SusuPetal kirjoitti...

Hahhah, ihanat kyltit!

Blondi! Vau:))

Juliet Parrish Radha kirjoitti...

Kiva kokeilupaikka! :oD

Hei, toi ALKOjuttu oli hyvä keksintö, vielä enemmän nauratti tuo työvoimatoimistojuttu! ;o)

Katili kirjoitti...

Susupetal ;-)

Anuradha ;-)

Anonyymi kirjoitti...

Tuo työkkärikyltti oli loistava! Muuten, mulla on ollut jo jonkin aikaa blogissa salasana. En silti tiiä ootko käynyt blogiani lukemassa?? Jos haluat salasanan, sen saat mailissa: sudenmarja_ät_gmail.com. Mua kiinnostais esim. tietää vaikka sun mielipide siitä, että onko kaksisuuntaista mielialahäiriötä olemassa vai ei. Siitä kuulemma nykyään keskustellaan. Olen pihalla kuin lintulauta. Ehkei sitä II-tyyppiä sit olekaan. Olen jotain muuta. Niin, tätä mm. joskus ruodin blogissani.

Katili kirjoitti...

Marina, olisi mukava lukea blogiasi. Lähetän sulle eemelin.