15.11.07

Hoidossa


Hiekkalootassa oli tänä aamuna pari lirua, parempi kuin eilen ja parempi kuin ei mitään. Jossain pääni sisuksissa koen tämän ennemminkin kissan ja minun henkiseksi taistoksi. Jamilla on raksuneuvottelut emäntäpuolen kanssa ja vauhdittaakseen neuvottelutuloksen syntymistä, eli enemmän raksuja päivässä, on hän päättänyt mennä pissilakkoon. Luuloni voi olla tuulesta temmattu, väliä on vain sillä mikä on lopputulos.

Tänään soitin sitten vihdoin velkaneuvontaan. Aiemmin en ole pystynyt, koska olen ollut "ventalla", eli minulla ei olisi ollut mitään tsäänsiä päästä järjestelyyn. Helmikuun alussa on sitten aika. Minulla onkin jo melkein valmis paketti omista asiakirjoista, jokainen juttu on omassa muovitaskussaan kaikkine asteineen. Tammikuussa soittelen sitten sinne ja varmistelen, että homma on käynnistynyt, samalla kerron asumistukijutskista. En tosissani pystynyt käsittämään, että tämä päivä vielä koittaisi, että saisin varata ajan ja alkaa yrittää edes velkajärjestelyä. Tuossa jo mielessäni hihkuin, etten olisi edes kuuskymppinen, kun jo olisin vapaa tästäkin. Tajuttoman kiva ajatus. Peukut pystyyn nyt vaan.

Muutama päivä sitten posti toi minulle eläkekortin. Ei kun alennuksia bongaamaan ;-D Junamatkoista ainaskin saa 50% alennusta, bussimatkoista 30%. Nyt on vain kohta hankittava henkilökortti poliisilta, passi alkaa olla jo kohta vanhentunut.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hyvä hyvä ja nyt sinä vähän kävelylle, niin eiköhän sitä ala tulemaan, liruja meinaan, Jamilla meinaan. Kiitos soitostasi aamupäivällä, toivottavasti neuvostani oli apua, vastaus vaan saattaa kestää...........
Ihanaa, sitten olemme molemmat velkajärjestelyssä, jos sinäkin pääset, olisi se upeaa. :)

Katili kirjoitti...

Jee, laitoin jo sen tiedustelueemelin, hyvä oli ohjeesi, nyt vain odottelen. Nyt juuri lähden ulos kameran kanssa. Katsotaan sitten järjestelyasiaa, kun sen aika tulee, mielenkiinnolla odotan mikä olisi homman nimi.