1.11.07

Onni rulettaa

Täällä on eräs, joka on kuin peipponen keväällä. Pelkäämääni asiaa ei tapahtunut ja pystyinkin siis tänään muistamaan monia kavereitani, jotka toimittelevat minulle pikku asioita, kuten kämppä, netti, töllötinoikeus ja kapulalla puhuminen. Terveisiä, moro kliffat kamut ja kiitti, palaillaan kuukauden päästä astialle.

Kahdeksan kiloa reppuselässä tänään mäkeä ylös puhistelin. Kissanhiekka painaa sen verran. Nyt kohta menen pesemään hiekkalootan astianpesuaineella ja laitetaan uudet purut. Yleensä Jami käy koeistunnolla heti uudessa huussissaan, täytyyhän siihen saada oma tuoksu ja reviiri merkattua.

Huomenna menen piiiiiiitkästä aikaa terpalle, onkin tässä kerääntynyt puheltavaa aimo annos, täytynee hieman useammin tapailla. Varasin maanantaiksi pesutuvan ja meinasin pyllylleni lentää kun siellä oli upouusi pesukone. Oikein ISO ja fiini. Ainakin saa vuokrarahoilla siis katetta. Great! Meillä on sellainen tsydeemi, että pesutuvan varauslukon voi lunastaa sellaisella alle kolmella kympillä ja sen avaimella ainoastaan pääsee pesutupatiloihin, joita ovat pesutuvan lisäksi mankeli ja kuivaushuone. Sitten, jos joskus muutta veks, palauttaa vaan varauslukon, niin saa rahnat takaisin. Pesukonetta käyttäessä ei siis tarvitse mitään hankalia kolikoita tai muuta. Kyllä kelpaa. Eipä paljon kannata omaa konetta pitää. Ja kun tuvassa on vielä kuivausrumpukin.

Tänään aion kokeilla uudenlaista couscous-reseptiä, jos tulee hyvä kakku, laitan reseptin esille, jos ei, en kehtaa mainostaa.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

:o) Toi on kyllä tosi hyvä systeemi! Ei siinä enää mitään pesukoneita itse tartte pitää!

Katili kirjoitti...

Ei tarvitse todellakaan ja on aika suuri säästö, kun on isot yhteiskoneet, kai. Luulen niin.

Anonyymi kirjoitti...

Hyvä juttu. :)