19.11.07

Taideterapiaa

Johan oli tänään taas niin alakuloinen meininki. Mitkään telkkariohjelmatkaan ei saaneet mieltä nousemaan ja se on jo vakava merkki. Suurta iloa toi sairaanhoitajien hyväksymä nelivuotinen tuloratkaisu, hyvä Tehy! Onneksi olkoon. On tässä tullut mietittyä, miksi siellä täällä naisvaltaisen alan ammattiyhdistysvoimanaisia kutsutaan tehyn akoiksi ja sun muuta. Paperi- ja metallialan vastaavat lienevät aina sitten kovia äijiä. Ihan sama, kova oli homma ja otsani maahan kupsahtaa siitä kunnioituksesta, jota koen noita naisia kohtaan, jotka pitivät päänsä ja uskalsivat. HURAA!

Tänään on tehnyt mieli heitellä tavaroita seinään ja mennä peiton alle pilleriunille. Jotenkin olen kuitenkin saanut itseni liikkumaan ja vein jopa roskat kauppamatkalla. Kelasin, että paha olo pahenee ja kohta taas on piipaa alaovella. Sitten muistin ystäväni Stipin sivuilla nähneeni ovelan PhotoFiltre-jutskan ja lähdin tutustumaan aiheeseen. Nyt olen tuntitolkulla tässä taiteillut, lähinnä koklannut kaikkea kivaa. Siinä sitä on ollut terapiaa kerrakseen. Nälkäkin palasi tässä väkerrellessä, täytyy kohta mennä laittamaan pannu tulelle. Olkaa hyvä PhotoFiltre-taidetta.

Ilman tätä tietokonetta ja kuviani........kiitos niistä.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hyvä että oot löytänyt taideterapian, se sopii sinulle. Ihan mielettömiä kuvia. Rakastan sinua t. marski

Katili kirjoitti...

Niin mäkin sua Marski. Ja kiitti, arvaa kuka tekee lisää kuvia....no huomenna sitten ainaskin.

Stipi kirjoitti...

Hyvä kun muistit ja innostuit. Emme anna periksi emmehän, no way. Keksitään retki(tuli nimittäin jatkoaika maalis loppuun).

Jami on kuin pelkkää kieltä ja suuta.

Minä se menin aamulla nenälleni lähikaupan puistossa ja nyt polvi on meloooni, huomenna pyykille. Säikähdin ihan mielettömästi, mutta ei mitään poikki.

Katili kirjoitti...

Stipi, NO WAY, periksi emme tosiaan anna. Hei Onnea! sait jatkoa, kuulostaa hyvältä. Retkelle, retkelle, haluan, kameraretkelle, eiks jeh.

Auts, pitäisi kai sanoa, että tervetuloa kerhoon, mun mustelmat ei vielä ees oo kaikki viime lipasta häipyneet (no ei tuo varmaan yhtään lohduta). Jos siihen polveen alkaa tulla liikaa vettä, sun on ihan pakko mennä terkkarille näytille. Hui, nyt säikähdin minäkin jälkikäteen, onneksi et päätäsi satuttanut.