5.11.07

Äiti pistää sellaisen korkillisen




ja pyykeistä tulee karuselli

Tänään on ollut pyykkirumbaa aimo annos, kaksi maksikoneellista ja yksi vähän pienempi. Nyt on jokikinen riepu likapyykkikorista roikkumassa kotini jokaikisessä paikassa. Pyykkitelineen lisäksi tuolien selät, oven päälliset ja pari omaa viritystä saa toimia kuivauspaikkoina. Arvatkaa olenko tyytyväinen ja kaloreitakin kului varmaan tonni, kun tuota mäkeä edestakasin ramppasin. Pesin kolme tyynyäkin ja nyt on sekin tehtäväosio suoritettu loppuun, kesällähän jo aloitin tyynyjen ja mattojen pesun. Paria isompaa mattoa ei tarvitse pestä, ovat ihan siistejä (varsinkin imuroinnin jälkeen). Tein sitten soppaa. Ihan oikein luitte. Soppaa. Sain unessa viime yönä ihanan ilmestyksen syksyisestä illasta kotona ja siinä oli Nopea Tulinen Punainen- keiton resepti. Käykää katsomassa reseptiä, minä sitä jo tietysti tuossa söin ja ihanan oli tulista ja tervehdyttävää. Ja myös vähärasvaista, nopeaa ja helppo tehdä.

Eilen muistin, kuinka tyttäreni kerran vilkaisi vedenkeittimeeni ja sanoi yäk. Kyllä sinne minäkin kurkistin ja huomasin, että sellaista värivammaa siinä oli käytössä tullut. Koskapa olin ostanut siivousta varten väkiviinietikkaa, päätin kokeilla lähtisikö piintynyt yäk. Pistin keittimeen puolet etikkaa ja puolet vettä ja keitin. Sitten annoin olla hetken, harjasin tiskiharjalla ja lopuksi huuhtelin moneen kertaan.

Ennen

Jälkeen

Nyt en aio muuta kuin löhnötä kuin lahna töllöttimen edessä ja nauttia fysiikassani tuntuvasta mukavasta väreilystä, jonka tämä päivä aiheutti.

;-D

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ja nyt tänne ja sassiin, täällä voisit ilman tv-kameroita järjestää Sillä siisti -ohjelman. Mä kyllä osoitan suosiota sitten. t. marski :)

Anonyymi kirjoitti...

Tänne saa kans tulla villakoiria nuohoomaan ihan ilmaiseksi! :oP

Ei, oikeesti: Mahtavaa, kun olet repinyt itsestäsi noin paljon irti! Lepää nyt!

Katili kirjoitti...

Marski ja Anuradha hihiii, tulenko ?