28.11.07

Möhjöilyä


FreeClipArt-kuva

Onpa ollut aika möhjöilyä tämä päivä. Taas tökkii aivoradat oikein kybällä. Ja miinuspuolella ollaan tietty. Vaikka yritin nukkua koko päivän, aamuruokinnan jälkeen, ei sittenkään helpottanut pätkääkään. Voi, jos olisi pulloharja, niin rassaisin korvien välisen tunnelin puhtaaksi. Ainoa positiivinen ajatus on se, että tiedän tämän kohta menevän ohi, niin se aina. Nyt, jos koskaan, on tärkeää, että kaapissa on tarvittava määrä lääkkeitä ja että olen jo parisen vuotta hyväksynyt niiden jokapäiväisen syömisen osana elämääni. Pysyy edes tämän verran pinnalla, ei uskalla ajatellakaan mitä tapahtuisi, jos ei oli popsinut kourallisen pillereitä. Eipä juuri huvita kokeilla. Tästä tietokoneesta olen todellisen onnellinen. Ihana värkkäillä kuvien kanssa, tekeminen on jo terapiaa, kaikki värit, muodot ja ajatukset mukana. Laskeskelin juuri, että yhtä puolikasta pikkukirjaa lukuunottamatta en ole pystynyt lukemaan mitään sitten vuoden 2005. Onneksi on tullut luettua varastoon, aikoinaan meni jopa 20 kirjaa viikossa. Mietin juuri, että pitäisiköhän harjoitella hiukan, jos menisi kirjastoon ja lainaisi jonkun dekkarin vaikka. Täällä netissä tulee kyllä luettua kaikenlaista, sellaisia englanninkielisiäkin tutkimusuutisia toista blogiani varten. Pysyy edes lukutaito tallella ;>) No nyt alkaa jo hiukan hymyttää, kohta tästä painun pehkuihin ja huomenna on uusi päivä. Toivoa täynnä. Torstai.

3 kommenttia:

Stipi kirjoitti...

Hei missä smileyssit on, huhuuuuu. Huuhkaja kutsuu.
Oispas maqee saada kuva huuhkajasta tai pölöstä, hei älä sano että peilin kautta onnistuu.

Anonyymi kirjoitti...

Nyt täältä lähetetään pikaisia piristysterveisiä! Se on hyvä, että tiedostat sairautesi, niin kestät sen edes jotenkin, koska hyviäkin päivä tulee! :o) Mutta rauhassa täytyy saada olla, jos tahtoo.

Katili kirjoitti...

Stipi: Smailissit on ajatusmyssyssä,ehkäpä kokeilen tänään yhtä ainaskin. Sanonpas, jos nyt ottaisin kuvan ittestä, kyllä siinä melko huuhkajaluukki olisi ;-)

Anuradha: Kiitos, niin on, on hyvä että tietoa on, ja se tosiaan auttaa kestämisessä. Rauhaa on sentään annettu, nyt kun olen eläkeläinen, voin olla tekemättä mitään.+