18.11.07

Umpitönkkönä

Tulipahan sitten syötyä itsensä umpitönköksi. Pahus, että laittoivatkin karjalanpaistin tarjoukseen lähimarketissa. Siihen lisäksi pottumuusia. Puhh. Rauhallista on ollut tänään, mikä on hyvä asia. Tuossa töllötintä tihrustelen ja odotan, että vartaloon tulee tilaa suklaapatukalle. Tämä on varsinaisen henkevä posti, niin olen minäkin. Hihi.

Sunnuntain ilostukseksi haluan laittaa tähän YouTubesta löytämäni videon, jossa on puhuvia kissoja, jotka ihan vievät sydämen.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Siis umpitönkköjä täälläkin ollaan, pitkästä aikaa vedettiin nakit ja muusi. Ja tehtiin tosi hurja poikkeus, syötiin iltapalan jälkeen vielä iso kasa suklaata. Voih kun toi oli niin sydäntä särkevän ihana, mä haluun kissan/koiran/lemmikin, nyt olisi tarpeen. Ihanaa sunnuntai-iltaa t. marski

Anonyymi kirjoitti...

Voi EI! Mulla silmät kostu. Toinen varmaan pyysi "nuole minua vähäsen" toinen vastasi: "Ihan kohta, ihan kohta" ja sama toistui niin kauan, kunnes toinen helli nuolemalla ja pesemällä toista! Mä TAIDAN PYÖRTYÄ SULOISUUDESTA! *o*

Katili kirjoitti...

Marski, muusi on just niin ihanaa, mutta täyttää tehokkaasti. Suklaa mmmmmm, Rainbowilla on sellaisia uusia patukoita, niistä on tullut mulle ihan himokohde.

Anuradha, niin kyllä mullakin, nuo kaksi ovat kyllä niiiiiiin suloisia, mistä ihmeestä ne oikein ovat oppineet tuolla lailla juttelemaan.